reklameu

H2O + CaCl2 = Ca(OH)2 + Cl2 + H2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + kalsium klorida = kalsium hidroksida + klorin + hidrogén | Mémbran Kaayaan éléktrolit anu sanés sareng diafragma

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2H2O + CaCl2Ca (OH)2 + Cl2 + 2H2
cai kalsium klorida kalsium hidroksida klorin hidrogén
(lỏng) (rắn) (dd) (Khí) (Khí)
(không mah) (tắng) (naha lục) (không mah)
2 1 1 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2H2O + CaCl2 → Ca(OH)2 + Cl2 + 2H2

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung CaCl2 (kalsium klorida)?

Kaayaan sanésna: mémbran éléktrolit sareng diafragma

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) jeung Cl2 (klorin) jeung H2 (hidrogen)?

Uyah CaCl2 diréaksikeun ku cai

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung CaCl2 (kalsium klorida) sarta ngahasilkeun Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) jeung Cl2 (klorin) jeung H2 (hidrogen).

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung CaCl2 (kalsium klorida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2H2O + CaCl2 → Ca(OH)2 + Cl2 + 2H2

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CaCl2 (kalsium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik CaCl2 (kalsium klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CaCl2 (kalsium klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Ca(OH)2 (kalsium klorida)? Naon réaksi kimia nu boga Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) salaku produk?

Patarosan patali produk Cl2 (klorin)

Naon ciri kimia sareng fisik Cl2 (kalsium klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cl2 (klorin) salaku produk?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (kalsium klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Peunteun

2H2O + CaCl2 = Ca(OH)2 + Cl2 + 2H2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(