reklameu

H2O + CO2 + Ba(AlO2)2 = Al(OH)3 + Ba(HCO3)2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + karbon dioksida + = aluminium hidroksida + |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2O + CO2 + Ba (AlO2)2Al (OH)3 + Ba (HCO3)2
cai karbon dioksida aluminium hidroksida
(lỏng) (Khí) (rắn) (kt) (rắn)
(không mah) (không mah) (tắng) (tắng)
1 1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2O + CO2 + Ba (AlO2)2 → Al(OH)3 + Ba (HCO3)2

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) meta jeung CO2 (karbon dioksida) meta jeung Ba(AlO2)2 () ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Al(OH)3 (aluminium hidroksida) jeung Ba(HCO3)2 () ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung CO2 (karbon dioksida) meta jeung Ba(AlO2)2 () jeung ngahasilkeun Al(OH)3 (aluminium hidroksida) jeung Ba(HCO3)2 ()

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung CO2 (karbon dioksida) meta jeung Ba(AlO2)2 ()

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2O + CO2 + Ba (AlO2)2 → Al(OH)3 + Ba (HCO3)2

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(AlO2)2() salaku réaktan?

Patarosan patali produk Al(OH)3 (aluminium hidroksida)

Naon ciri kimia jeung fisik Al(OH)3()? Naon réaksi kimia nu mibanda Al(OH)3 (aluminium hidroksida) salaku produk?

Patarosan patali produk Ba(HCO3)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(HCO3)2 ()? Naon réaksi kimia nu boga Ba(HCO3)2 () salaku produk?

Peunteun

H2O + CO2 + Ba(AlO2)2 = Al(OH)3 + Ba(HCO3)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(