reklameu

H2O + CH3COCl = CH3COOH + HCl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + asetil klorida = asam étanoat + hidrogén klorida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2O + CH3COClCH3COOH + HCI
cai asetil klorida asam étanoat hidrogén klorida
(lỏng) (dungdung) (dd)
(không mah) (không mah) (không mah)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2O + CH3COCl → CH3COOH + HCI

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung CH3COCl (asetil klorida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun CH3COOH (asam étanoat) jeung HCl (hidrogen klorida) ?

H2O ngaréaksikeun sareng CH3COCl

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung CH3COCl (asetil klorida) sarta ngahasilkeun CH3COOH (asam étanoat) jeung HCl (hidrogén klorida)

Fenomena sanggeus H2O (cai) diréaksikeun jeung CH3COCl (asetil klorida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk HCI (hidrogén klorida), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu CH3COCl (asetil klorida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2O + CH3COCl → CH3COOH + HCI

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CH3COCl (asetil klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik CH3COCl (asetil klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3COCl (acetyl chloride) salaku réaktan?

Patarosan patali produk CH3COOH (asam étanoat)

Naon ciri kimia sareng fisik CH3COOH (asetil klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3COOH (asam étanoat) salaku produk?

Patarosan patali produk HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (asetil klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku produk?

Peunteun

H2O + CH3COCl = CH3COOH + HCl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(