H2CO3 = H2O + CO2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam karbonat = cai + karbon dioksida | Suhu: dikulub

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2CO3H2O + CO2
asam karbonat cai karbon dioksida
(dung dịch pha loãng) (lỏng) (Khí)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2CO3 → H2O + CO2

Kumaha kaayaan réaksi H2CO3 (asam karbonat)?

hawa: pindang

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung CO2 (karbon dioksida) ?

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios H2CO3 (asam karbonat) sareng ngahasilkeun H2O (cai) sareng CO2 (karbon dioksida)

Fenomena sanggeus H2CO3 (asam karbonat)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2CO3 → H2O + CO2

Patarosan patali réaktan H2CO3 (asam karbonat)

Naon ciri kimia sareng fisik H2CO3 (asam karbonat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2CO3 (asam karbonat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (asam karbonat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (asam karbonat)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku produk?

Peunteun

H2CO3 = H2O + CO2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(