FeCl2 + Na2CO3 = FeCO3 + NaCl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

beusi (ii) klorida + natrium karbonat = + natrium klorida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

FeCl2 + Na2CO3FeCO3 + 2 NaCl
beusi (ii) klorida natrium karbonat natrium klorida
1 1 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan FeCl2 + Na2CO3 → FeCO3 + 2 NaCl

Kumaha kaayaan réaksi FeCl2 (beusi(ii) klorida) meta jeung Na2CO3 (natrium karbonat)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun FeCO3 () jeung NaCl (natrium klorida)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun FeCl2 (beusi(ii) klorida) meta jeung Na2CO3 (natrium karbonat) sarta ngahasilkeun FeCO3 () jeung NaCl (natrium klorida)

Fenomena sanggeus FeCl2 (beusi(ii) klorida) meta jeung Na2CO3 (natrium karbonat)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia FeCl2 + Na2CO3 → FeCO3 + 2 NaCl

Patarosan nu patali jeung réaktan FeCl2 (beusi(ii) klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik FeCl2 (beusi (ii) klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda FeCl2 (beusi(ii) klorida) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan Na2CO3 (natrium karbonat)

Naon ciri kimia sareng fisik Na2CO3 (natrium karbonat)? Naon réaksi kimia nu boga Na2CO3 (natrium karbonat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk FeCO3 ()

Naon ciri kimia sareng fisik FeCO3 (natrium karbonat)? Naon réaksi kimia nu mibanda FeCO3 () salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk NaCl (natrium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaCl (natrium karbonat)? Naon réaksi kimia nu boga NaCl (natrium klorida) salaku produk?

Peunteun

FeCl2 + Na2CO3 = FeCO3 + 2NaCl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(