reklameu

Fe2(SO4)3 = Fe2O3 + SO3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

= oksida beusi + | Suhu: 500 - 700

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Fe2(KITU4)3Fe2O3 + 3 JEUNG3
oksida beusi
(rắn) (rắn) (lỏng)
(đỏ) (không mah)
1 1 3 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpo salajengna ngeunaan persamaan Fe2(KITU4)3 → Fe2O3 + 3 JEUNG3

Kumaha kaayaan réaksi Fe2(SO4)3()?

hawa: 500 - 700 ° C

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Fe2O3 (beusi oksida) jeung SO3 ()?

Pirolisis of Fe2 (SO4) 3 dina suhu luhur

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Fe2(SO4)3 () jeung ngahasilkeun Fe2O3 (oksida beusi) jeung SO3 ()

Fenomena sanggeus Fe2(SO4)3 ()

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia Fe2(KITU4)3 → Fe2O3 + 3 JEUNG3

Patarosan nu patali jeung réaktan Fe2(SO4)3 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Fe2(SO4)3 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Fe2(SO4)3() salaku réaktan?

Patarosan patali produk Fe2O3 (oksida beusi)

Naon ciri kimia sareng fisik Fe2O3 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Fe2O3 (oksida beusi) salaku produk?

Patarosan patali produk SO3 ()

Naon ciri kimia sareng fisik SO3 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda SO3 () salaku produk?

Peunteun

Fe2(SO4)3 = Fe2O3 + 3SO3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(