reklameu

Fe(OH)3 = Fe2O3 + H2O | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

= oksida beusi + cai | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2Fe (OH)3Fe2O3 + 3H2O
oksida beusi cai
(rắn) (rắn) (Khí)
(naon) (nu) (không mah)
2 1 3 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2Fe(OH)3 → Fe2O3 + 3H2O

Kumaha kaayaan réaksi Fe(OH)3() ?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Fe2O3 (beusi oksida) jeung H2O (cai)?

pirolisis of Fe (OH) 3 dina suhu luhur

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Fe(OH)3 () sarta ngahasilkeun Fe2O3 (oksida beusi) jeung H2O (cai).

Fenomena sanggeus Fe(OH)3 ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk H2O (cai), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Fe (OH) 3, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Sarupa sareng Fe (OH) 3, sababaraha basa sanésna sapertos Cu (OH) 2, Al (OH) 3 direcah ku panas pikeun oksida sareng cai. basa leyur dipecah ku panas pikeun nyiptakeun oksida sareng cai.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2Fe(OH)3 → Fe2O3 + 3H2O

Patarosan nu patali jeung réaktan Fe(OH)3 ()

Naon ciri kimia jeung fisik Fe(OH)3()? Naon réaksi kimia nu mibanda Fe(OH)3 () salaku réaktan?

Patarosan patali produk Fe2O3 (oksida beusi)

Naon ciri kimia sareng fisik Fe2O3 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Fe2O3 (oksida beusi) salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O ()? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Peunteun

2Fe(OH)3 = Fe2O3 + 3H2O | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(