CuO + H2O = Cu(OH)2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

tambaga (ii) oksida + cai = tambaga (ii) hidroksida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

CuO + H2OCu (OH)2
tambaga (ii) oksida cai tambaga (ii) hidroksida
(rắn) (lỏng) (kanyaah)
(Én) (không mah) (aneh lam)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpo salajengna ngeunaan persamaan CuO + H2O → Cu(OH)2

Kumaha kaayaan réaksi CuO (tambaga(ii) oksida) meta jeung H2O (cai)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Cu(OH)2 (tambaga(ii) hidroksida) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun CuO (tambaga(ii) oksida) meta jeung H2O (cai) sarta ngahasilkeun Cu(OH)2 (tamega (ii) hidroksida)

Fenomena sanggeus CuO (tambaga(ii) oksida) meta jeung H2O (cai)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Cu (OH) 2 (tambaga (ii) hidroksida), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu H2O (cai), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia CuO + H2O → Cu(OH)2

Patarosan nu patali jeung réaktan CuO (tambaga(ii) oksida)

Naon ciri kimia jeung fisik CuO (tambaga(ii) oksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CuO (tambaga(ii) oksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk Cu(OH)2 (tambaga(ii) hidroksida)

Naon ciri kimia jeung fisik Cu(OH)2 (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cu(OH)2 (tambaga(ii) hidroksida) salaku produk?

Peunteun

CuO + H2O = Cu(OH)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(