reklameu

Cu(NO3)2 = CuO + NO2 + O2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

tambaga (ii) nitrat = tambaga (ii) oksida + nitrogén dioksida + oksigén | Suhu:> 170

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2Cu (NO3)22 CuO + 4 NO2 + O2
tambaga (ii) nitrat tambaga (ii) oksida nitrogén dioksida oksigen
(dd) (rắn) (Khí) (Khí)
(aneh lam) (Én) (naon) (không mah)
2 2 4 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2Cu(NO3)2 → 2 CuO + 4 NO2 + O2

Kumaha kaayaan réaksi Cu(NO3)2 (tambaga(ii) nitrat)?

hawa: > 170

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun CuO (tambaga(ii) oksida) jeung NO2 (nitrogén dioksida) jeung O2 (oksigén) ?

Pirolisis uyah tambaga nitrat dina suhu luhur

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Cu(NO3)2 (tambaga(ii) nitrat) jeung ngahasilkeun CuO (tambaga(ii) oksida) jeung NO2 (nitrogén dioksida) jeung O2 (oksigén).

Fenomena sanggeus Cu(NO3)2 (tambaga(ii) nitrat)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2Cu(NO3)2 → 2 CuO + 4 NO2 + O2

Patarosan nu patali jeung réaktan Cu(NO3)2 (tambaga(ii) nitrat)

Naon ciri kimia jeung fisik Cu(NO3)2 (tambaga(ii) nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cu(NO3)2 (tambaga(ii) nitrat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk CuO (tambaga(ii) oksida)

Naon ciri kimia jeung fisik CuO (tambaga(ii) nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda CuO (tambaga(ii) oksida) salaku produk?

Patarosan patali produk NO2 (nitrogén dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NO2 (tambaga(ii) nitrat)? Naon réaksi kimia anu gaduh NO2 (nitrogén dioksida) salaku produk?

Patarosan patali produk O2 (oksigén)

Naon ciri kimia sareng fisik O2 (tambaga(ii) nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda O2 (oksigén) salaku produk?

Peunteun

2Cu(NO3)2 = 2CuO + 4NO2 + O2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(