Cl2 + P = PCl5 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

klorin + fosfor = | Suhu: suhu, Kaayaan sanésna kaleungitan klorin

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

5Cl2 + 2P2PCl5
klorin fosfor
(Khí) (rắn) (rắn)
(naha lục)
5 2 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 5Cl2 + 2P → 2PCl5

Kumaha kaayaan réaksi Cl2 (klorin) diréaksikeun jeung P (fosfor)?

hawa: suhu Kaayaan sanésna: kaleuwihan klorin

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun PCl5 ()?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Cl2 (klorin) meta jeung P (fosfor) sarta ngahasilkeun PCl5 ()

Fenomena sanggeus Cl2 (klorin) meta jeung P (fosfor)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Fosfor tiasa dianggo kalayan klorin nalika dipanaskeun

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 5Cl2 + 2P → 2PCl5

Patarosan nu patali jeung réaktan Cl2 (klorin)

Naon ciri kimia sareng fisik Cl2 (klorin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cl2 (klorin) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan P (fosfor)

Naon ciri kimia sareng fisik P (fosfor)? Naon réaksi kimia nu mibanda P (fosfor) salaku réaktan?

Patarosan patali produk PCl5 ()

Naon ciri kimia sareng fisik PCl5 (fosfor)? Naon réaksi kimia anu gaduh PCl5 () salaku produk?

Peunteun

5Cl2 + 2P = 2PCl5 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(