Cl2 + NaBr = Br2 + NaCl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

klorin + natrium bromida = bromin + natrium klorida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Cl2 + 2 NaBrBr2 + 2 NaCl
klorin natrium bromida bromin natrium klorida
(Khí) (dd) (lỏng) (rắn)
(naha lục) (tắng) (Nau) (tắng)
1 2 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Cl2 + 2NaBr → Br2 + 2 NaCl

Kumaha kaayaan réaksi Cl2 (klorin) meta jeung NaBr (natrium bromida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Br2 (bromin) jeung NaCl (natrium klorida)?

Klorin diréaksikeun sareng bromida

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Cl2 (klorin) meta jeung NaBr (natrium bromida) sarta ngahasilkeun Br2 (bromin) jeung NaCl (natrium klorida)

Fenomena sanggeus Cl2 (klorin) meta jeung NaBr (natrium bromida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi Cl2 + 2NaBr → Br2 + 2 NaCl

Patarosan nu patali jeung réaktan Cl2 (klorin)

Naon ciri kimia sareng fisik Cl2 (klorin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cl2 (klorin) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaBr (natrium bromida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaBr (natrium bromida)? Naon réaksi kimia nu boga NaBr (natrium bromida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Br2 (bromin)

Naon ciri kimia sareng fisik Br2 (natrium bromida)? Naon réaksi kimia nu boga Br2 (bromin) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk NaCl (natrium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaCl (natrium bromida)? Naon réaksi kimia nu boga NaCl (natrium klorida) salaku produk?

Peunteun

Cl2 + 2NaBr = Br2 + 2NaCl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(