reklameu

Cl2 + H2 = HCl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

klorin + hidrogén = hidrogén klorida | Suhu: ngaduruk dina H2Cl2 atanapi suhu kamar, Lampu Kaayaan sanés

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Cl2 + H22 HCl
klorin hidrogén hidrogén klorida
(Khí) (Khí) (Khí)
(naha lục) (không mah) (không mah)
1 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Cl2 + H2 → 2 HCl

Kumaha kaayaan réaksi Cl2 (klorin) meta jeung H2 (hidrogen)?

hawa: ngaduruk dina H2Cl2 atanapi suhu kamar Kaayaan sanésna: cahaya

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun HCl (hidrogen klorida)?

Simpen hidrogén anu ngaduruk kana wadah klorin, saatos réaksina, lebetkeun sababaraha cai kana botol sareng kocok sakedik, teras nganggo kertas litmus kanggo nyobaan

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Cl2 (klorin) meta jeung H2 (hidrogen) sarta ngahasilkeun HCl (hidrogén klorida)

Fenomena sanggeus Cl2 (klorin) meta jeung H2 (hidrogen)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Nalika klorin réaksi pisan sareng hidrogén pikeun nyiptakeun hidrogén klorida teu aya warna. Gas ieu leyur dina cai sareng nyiptakeun asam klédrat sareng ngarobah kertas litmus janten beureum.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi Cl2 + H2 → 2 HCl

Patarosan nu patali jeung réaktan Cl2 (klorin)

Naon ciri kimia sareng fisik Cl2 (klorin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cl2 (klorin) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (hidrogen)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku réaktan?

Patarosan patali produk HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (hidrogen)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku produk?

Peunteun

Cl2 + H2 = 2HCl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(