Cl2 + C6H5CH3 = HCl + C6H5CH2Cl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

klorin + = hidrogén klorida + Benzyl klorida | Lampu kaayaan

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Cl2 + C6H5CH3HCI + C6H5CH2Cl
klorin hidrogén klorida Benzyl klorida; (Klorometil) bénzéna; NCIC-06360; Jumlah runtah RCRA P-028; omega-Chlorotoluene; Klorometililbenzén; alfa-Chlorotoluene; Phenyl (chloro) metana; 1- (Chloromethyl) bénzéna; 1-Chloromethylbenzene; Chloro (phenyl) metana; Kloropisinilmetana
(Khí) (Lỏng) (dd) (lỏng)
(Naha lục nhạt) (Không mah) (không mah) (naha henteu)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Cl2 + C6H5CH3 → HCl + C6H5CH2Cl

Kumaha kaayaan réaksi Cl2 (klorin) diréaksikeun jeung C6H5CH3 () ?

Pangleyur: cahaya

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun HCl (hidrogén klorida) jeung C6H5CH2Cl (Benzyl klorida; (Klorométil) bénzéna; NCIC-06360; RCRA nomer runtah P-028; omega-Chlorotoluene; Chloromethylbenzene; alpha-Chlorotoluene; Phenyl (chloro1)methane -(Klorométil)benzena; 1-Klorométil bénzéna; Kloro(fenil)métana; Klorofenilmétana)?

Cl2 ngaréaksikeun sareng C6H5CH3

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Cl2 (klorin) meta jeung C6H5CH3 () sarta ngahasilkeun HCl (hidrogén klorida) jeung C6H5CH2Cl (Benzyl klorida; (Chloromethyl) bénzéna; NCIC-06360; RCRA jumlah runtah P-028; omega-Chlorotoluene. ; Klorométil bénzéna; alfa-Klorotoluén; Pénil(kloro) métana; 1-(Klorométil) bénzéna; 1-Klorométil bénzéna; Kloro(fenil)métana; Klorofenilmétana)

Fenomena sanggeus Cl2 (klorin) meta jeung C6H5CH3 ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C6H5CH2Cl (Benzyl klorida; (Chloromethyl) bénzéna; NCIC-06360; Jumlah runtah RCRA P-028; omega-Chlorotoluene; Chloromethylbenzene; alpha-Chlorotoluene; Phenyl (chloro) metana; 1- (Chloromethyl) bénzéna; 1-Chloromethylbenzene; ) metana; Chlorophenylmethane), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu C6H5CH3, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi Cl2 + C6H5CH3 → HCl + C6H5CH2Cl

Patarosan nu patali jeung réaktan Cl2 (klorin)

Naon ciri kimia sareng fisik Cl2 (klorin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cl2 (klorin) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan C6H5CH3 ()

Naon ciri kimia sareng fisik C6H5CH3 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda C6H5CH3 () salaku réaktan?

Patarosan patali produk HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl ()? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku produk?

Patarosan patali produk C6H5CH2Cl (Benzyl klorida; (Klorométil) bénzéna; NCIC-06360; RCRA nomer runtah P-028; omega-Chlorotoluene; Chloromethylbenzene; alfa-Chlorotoluene; Phenyl (chloro) métana; 1-(Chloromethyl1)-benzene Klorométil bénzéna; Kloro(fenil)métana; Klorofenilmétana)

Naon ciri kimia sareng fisik C6H5CH2Cl ()? Naon réaksi kimiawi anu mibanda C6H5CH2Cl (Benzyl chloride; (Chloromethyl)benzene; NCIC-06360; RCRA waste number P-028; omega-Chlorotoluene; Chloromethylbenzene; alpha-Chlorotoluene; Phenyl(chloro)zene; 1-(Chloro) ; 1-Chloromethylbenzene; Chloro(phenyl)metana; Chlorophenylmethane) salaku produk?

Peunteun

Cl2 + C6H5CH3 = HCl + C6H5CH2Cl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(