reklameu

Cl2 + Janten = BeCl2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

klorin + beryllium = beryllium klorida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Cl2 + BeBeCl2
klorin beryllium beryllium klorida
(Khí) (rắn) (rắn)
(naha lục)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Cl2 + Janten → BeCl2

Kumaha kaayaan réaksi Cl2 (klorin) diréaksikeun jeung Be (beryllium) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun BeCl2 (beryllium klorida)?

Gas klor diréaksikeun sareng Be

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Cl2 (klorin) meta jeung Be (beryllium) sarta ngahasilkeun BeCl2 (beryllium klorida)

Fenomena sanggeus Cl2 (klorin) diréaksikeun jeung Be (beryllium)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk BeCl2 (beryllium klorida), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Be (beryllium), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi Cl2 + Janten → BeCl2

Patarosan nu patali jeung réaktan Cl2 (klorin)

Naon ciri kimia sareng fisik Cl2 (klorin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cl2 (klorin) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan Be (beryllium)

Naon ciri kimia sareng fisik Be (beryllium)? Naon réaksi kimia nu mibanda Be (beryllium) salaku réaktan?

Patarosan patali produk BeCl2 (beryllium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik BeCl2 (beryllium)? Naon réaksi kimia nu boga BeCl2 (beryllium klorida) salaku produk?

Peunteun

Cl2 + Janten = BeCl2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(