CaO + CO2 = CaCO3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

+ karbon dioksida = kalsium karbonat | Suhu: suhu kamar

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Luhur + CO2Maling3
karbon dioksida kalsium karbonat
(rắn) (Khí) (rắn)
(tắng) (không mah) (tắng)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan CaO + CO2 → CaCO3

Kumaha kaayaan réaksi CaO () diréaksikeun jeung CO2 (karbon dioksida)?

hawa: suhu kamar

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun CaCO3 (kalsium karbonat)?

Pasang sapotong alit kalsium oksida dina hawa dina suhu sakitar

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun CaO () meta jeung CO2 (karbon dioksida) jeung ngahasilkeun CaCO3 (kalsium karbonat)

Fenomena sanggeus CaO () meta jeung CO2 (karbon dioksida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi CaO + CO2 → CaCO3

Patarosan nu patali jeung réaktan CaO ()

Naon ciri kimia sareng fisik CaO ()? Naon réaksi kimia nu mibanda CaO () salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk CaCO3 (kalsium karbonat)

Naon ciri kimia sareng fisik CaCO3 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia nu boga CaCO3 (kalsium karbonat) salaku produk?

Peunteun

CaO + CO2 = CaCO3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(