CaCl2 = Ca + Cl2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

kalsium klorida = kalsium + klorin | Lebur éléktrolit Kaayaan sanés

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

CaCl2Ca + Cl2
kalsium klorida kalsium klorin
(rắn) (rắn) (Khí)
(tắng) (naha lục)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan CaCl2 → Ka + Cl2

Kumaha kaayaan réaksi CaCl2 (kalsium klorida)?

Kaayaan sanésna: lebur éléktrolit

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Ca (kalsium) jeung Cl2 (klorin)?

Uyah kolesterol kalsium klorida

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun CaCl2 (kalsium klorida) jeung ngahasilkeun Ca (kalsium) jeung Cl2 (klorin)

Fenomena sanggeus CaCl2 (kalsium klorida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia CaCl2 → Ka + Cl2

Patarosan nu patali jeung réaktan CaCl2 (kalsium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik CaCl2 (kalsium klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CaCl2 (kalsium klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk Ca (kalsium)

Naon ciri kimia sareng fisik Ca (kalsium klorida)? Naon réaksi kimia nu boga Ca (kalsium) salaku produk?

Patarosan patali produk Cl2 (klorin)

Naon ciri kimia sareng fisik Cl2 (kalsium klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cl2 (klorin) salaku produk?

Peunteun

CaCl2 = Ca + Cl2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(