Ca(OH)2 + HNO3 = Ca(NO3)2 + H2O | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

kalsium hidroksida + asam nitrat = + cai |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Ca (OH)2 + 2HNO3Ca (NO3)2 + 2H2O
kalsium hidroksida asam nitrat cai
1 2 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Ca(OH)2 + 2HNO3 → ca (henteu3)2 + 2H2O

Kumaha kaayaan réaksi Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) diréaksikeun jeung HNO3 (asam nitrat)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Ca(NO3)2 () jeung H2O (cai) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) meta jeung HNO3 (asam nitrat) jeung ngahasilkeun Ca(NO3)2 () jeung H2O (cai).

Fenomena sanggeus Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) diréaksikeun jeung HNO3 (asam nitrat)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk H2O (cai), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu HNO3 (asam nitrat), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia Ca(OH)2 + 2HNO3 → ca (henteu3)2 + 2H2O

Patarosan nu patali jeung réaktan Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan HNO3 (asam nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik HNO3 (asam nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda HNO3 (asam nitrat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Ca(NO3)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ca(NO3)2 (asam nitrat)? Naon réaksi kimia nu boga Ca(NO3)2 () salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (asam nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Peunteun

Ca(OH)2 + 2HNO3 = Ca(NO3)2 + 2H2O | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(