CO + O2 = CO2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

karbon monoksida + oksigén = karbon dioksida | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 CO + O22 CO2
karbon monoksida oksigen karbon dioksida
(Khí) (Khí) (Khí)
(không mah) (không mah) (không mah)
2 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpo salajengna ngeunaan persamaan 2CO + O2 → 2CO2

Kumaha kaayaan réaksi CO (karbon monoksida) meta jeung O2 (oksigén)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun CO2 (karbon dioksida)?

Kaduruk karbon dina hawa

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios CO (karbon monoksida) ngaréaksikeun sareng O2 (oksigén) sareng ngahasilkeun CO2 (karbon dioksida)

Fenomena sanggeus CO (karbon monoksida) meta jeung O2 (oksigén)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2CO + O2 → 2CO2

Patarosan nu patali jeung réaktan CO (karbon monoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO (karbon monoksida)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda CO (karbon monoksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan O2 (oksigén)

Naon ciri kimia sareng fisik O2 (oksigén)? Naon réaksi kimia nu mibanda O2 (oksigén) salaku réaktan?

Patarosan patali produk CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (oksigén)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku produk?

Peunteun

2CO + O2 = 2CO2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(