CH4 = C + H2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

metana = karbon + hidrogén | Suhu: suhu, Kaayaan ngatalisan

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

CH4C + 2H2
metana karbon hidrogén
(Khí) (rắn) (Khí)
(không mah) (không mah)
1 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpo salajengna ngeunaan persamaan CH4 → C + 2H2

Kumaha kaayaan réaksi CH4 (métana)?

hawa: suhu Pangleyur: ngatalisan

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C (karbon) jeung H2 (hidrogen)?

Pirolisis CH4 dina suhu luhur

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios CH4 (métana) sareng ngahasilkeun C (karbon) sareng H2 (hidrogen)

Fenomena sanggeus CH4 (métana)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Batubara hideung dibentuk nalika metana dipanaskeun ku katalis

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia CH4 → C + 2H2

Patarosan patali réaktan CH4 (métana)

Naon ciri kimia sareng fisik CH4 (métana)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH4 (métana) salaku réaktan?

Patarosan patali produk C (karbon)

Naon ciri kimia sareng fisik C (métana)? Naon réaksi kimia nu mibanda C (karbon) salaku produk?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (métana)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Peunteun

CH4 = C + 2H2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(