reklameu

CH4 + Cl2 = HCl + CH2Cl2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

metana + klorin = hidrogén klorida + diklorometana | Lampu séjén Kaayaan diffuse

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

CH4 + 2Cl22 HCl + CH2Cl2
metana klorin hidrogén klorida diklorometana
(Khí) (Khí) (dungdung)
(không mah) (naha lục) (không mah)
1 2 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpo salajengna ngeunaan persamaan CH4 + 2Cl2 → 2 HCl + CH2Cl2

Kumaha kaayaan réaksi CH4 (métana) diréaksikeun jeung Cl2 (klorin) ?

Kaayaan sanésna: lampu sumebar

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun HCl (hidrogén klorida) jeung CH2Cl2 (diklorometana) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun CH4 (métana) meta jeung Cl2 (klorin) sarta ngahasilkeun HCl (hidrogén klorida) jeung CH2Cl2 (diklorometana)

Fenomena sanggeus CH4 (métana) meta jeung Cl2 (klorin)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk CH2Cl2 (diklorometana), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Cl2 (klorin), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia CH4 + 2Cl2 → 2 HCl + CH2Cl2

Patarosan patali réaktan CH4 (métana)

Naon ciri kimia sareng fisik CH4 (métana)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH4 (métana) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Cl2 (klorin)

Naon ciri kimia sareng fisik Cl2 (klorin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cl2 (klorin) salaku réaktan?

Patarosan patali produk HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (klorin)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku produk?

Patarosan patali produk CH2Cl2 (diklorometana)

Naon ciri kimia sareng fisik CH2Cl2 (klorin)? Naon réaksi kimia nu boga CH2Cl2 (diklorometana) salaku produk?

Peunteun

CH4 + 2Cl2 = 2HCl + CH2Cl2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(