reklameu

CH3Cl + NaOH = CH3OH + NaCl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

métil klorida + natrium hidroksida = métanol + natrium klorida | Suhu: suhu, Catalystwater

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

CH3Cl + NaOHCH3OH + NaCl
métil klorida natrium hidroksida métanol natrium klorida
(lỏng) (dungdung) (lỏng) (rắn)
(không mah) (không mah) (tắng)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpo salajengna ngeunaan persamaan CH3Cl + NaOH → CH3OH + NaCl

Kumaha kaayaan réaksi CH3Cl (métil klorida) meta jeung NaOH (natrium hidroksida)?

hawa: suhu Katalis: cai

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun CH3OH (métanol) jeung NaCl (natrium klorida)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun CH3Cl (métil klorida) meta jeung NaOH (natrium hidroksida) sarta ngahasilkeun CH3OH (métanol) jeung NaCl (natrium klorida)

Fenomena sanggeus CH3Cl (métil klorida) meta jeung NaOH (natrium hidroksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk NaCl (natrium klorida), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu NaOH (natrium hidroksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia CH3Cl + NaOH → CH3OH + NaCl

Patarosan nu patali jeung réaktan CH3Cl (métil klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik CH3Cl (métil klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3Cl (métil klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaOH (natrium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaOH (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga NaOH (natrium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk CH3OH (métanol)

Naon ciri kimia sareng fisik CH3OH (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3OH (métanol) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk NaCl (natrium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaCl (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga NaCl (natrium klorida) salaku produk?

Peunteun

CH3Cl + NaOH = CH3OH + NaCl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(