reklameu

CH3COOH + H2O2 = H2O + CH3COOOH | Rincian Persamaan Kimia

asam étanoat + hidrogén péroxida = cai + Carboxymethane | Kaayaan H2SO4

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


CH3COOH + H2O2H2O + CH3COOOH
asam étanoat hidrogén péroxida cai Carboxymethane; Asam asétat; Asam étanoat; Asem cuka; Asam asét glasial; Aduh; Dandelion-Getter; Eco-N-Pilih; E-308-b
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

Pangleyur: H2SO4

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk CH3COOOH (Carboxymethane; Acetic acid; Ethanoic acid; Vinegar acid; Glacial acetic acid; Alas; Dandelion-Getter; Eco-N-Select; E-308-b), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu H2O2 (hidrogén péroxida), ngaleungit

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(