CH3CHO + H2 = CH3CH2OH | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asetaldehida + hidrogén = | Suhu: suhu, Kaayaan Ni

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

CH3Cho + H2CH3CH2OH
acetaldehida hidrogén
(rắn) (Khí) (lỏng)
(không mah) (không mah)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpo salajengna ngeunaan persamaan CH3Cho + H2 → CH3CH2OH

Kumaha kaayaan réaksi CH3CHO (acetaldehyde) meta jeung H2 (hidrogen)?

hawa: suhu Pangleyur: Ni

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun CH3CH2OH ()?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun CH3CHO (acetaldehyde) meta jeung H2 (hidrogen) sarta ngahasilkeun CH3CH2OH ()

Fenomena sanggeus CH3CHO (acetaldehyde) meta jeung H2 (hidrogen)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia CH3Cho + H2 → CH3CH2OH

Patarosan nu patali jeung réaktan CH3CHO (acetaldehyde)

Naon ciri kimia sareng fisik CH3CHO (acetaldehyde)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3CHO (acetaldehyde) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (hidrogen)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku réaktan?

Patarosan patali produk CH3CH2OH ()

Naon ciri kimia sareng fisik CH3CH2OH (hidrogen)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3CH2OH () salaku produk?

Peunteun

CH3CHO + H2 = CH3CH2OH | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(