CH3Br + KCN = KBr + CH3CN | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

+ kalium sianida = kalium bromida + |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

CH3Br + KCNKel pangeran + CH3CN
kalium sianida kalium bromida
(Khí) (lỏng) (lỏng) (lỏng)
(Không mah) (Không mah) (Không mah) (Không mah)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpo salajengna ngeunaan persamaan CH3Br + KCN → KBr + CH3CN

Kumaha kaayaan réaksi CH3Br () diréaksikeun jeung KCN (kalium sianida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun KBr (kalium bromida) jeung CH3CN ()?

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios CH3Br () bereaksi sareng KCN (kalium sianida) sareng ngahasilkeun KBr (kalium bromida) sareng CH3CN ()

Fenomena sanggeus CH3Br () diréaksikeun jeung KCN (kalium sianida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk CH3CN, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu KCN (kalium sianida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia CH3Br + KCN → KBr + CH3CN

Patarosan nu patali jeung réaktan CH3Br ()

Naon ciri kimia sareng fisik CH3Br ()? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3Br () salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan KCN (kalium sianida)

Naon ciri kimia sareng fisik KCN (kalium sianida)? Naon réaksi kimia nu mibanda KCN (kalium sianida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk KBr (kalium bromida)

Naon ciri kimia sareng fisik KBr (kalium sianida)? Naon réaksi kimia nu boga KBr (kalium bromida) salaku produk?

Patarosan patali produk CH3CN ()

Naon ciri kimia sareng fisik CH3CN (kalium sianida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3CN () salaku produk?

Peunteun

CH3Br + KCN = KBr + CH3CN | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(