C6H5Cl + NaOH = C6H5ONa + H2O + NaCl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

+ natrium hidroksida = + cai + natrium klorida | Suhu: 300, Tekanan 200

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C6H5Cl + 2 NaOHC6H5ONa + H2O + NaCl
natrium hidroksida cai natrium klorida
(dd) (rắn) (lỏng) (rắn)
(không mah) (tắng)
1 2 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C6H5Cl + 2 NaOH → C6H5ONa + H2O + NaCl

Kumaha kaayaan réaksi C6H5Cl () diréaksikeun jeung NaOH (natrium hidroksida)?

hawa: 300 ° C tekanan: 200

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C6H5ONa () jeung H2O (cai) jeung NaCl (natrium klorida) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun C6H5Cl () meta jeung NaOH (natrium hidroksida) sarta ngahasilkeun C6H5ONa () jeung H2O (cai) jeung NaCl (natrium klorida)

Fenomena sanggeus C6H5Cl () diréaksikeun jeung NaOH (natrium hidroksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk NaCl (natrium klorida), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu NaOH (natrium hidroksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C6H5Cl + 2 NaOH → C6H5ONa + H2O + NaCl

Patarosan patali réaktan C6H5Cl ()

Naon ciri kimia sareng fisik C6H5Cl ()? Naon réaksi kimia nu mibanda C6H5Cl () salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaOH (natrium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaOH (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga NaOH (natrium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk C6H5ONa ()

Naon ciri kimia sareng fisik C6H5ONa (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda C6H5ONa () salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk NaCl (natrium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaCl (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga NaCl (natrium klorida) salaku produk?

Peunteun

C6H5Cl + 2NaOH = C6H5ONa + H2O + NaCl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(