reklameu

C6H5Cl + NaOH = C6H5OH + NaCl | Rincian Persamaan Kimia

+ natrium hidroksida = fenol + natrium klorida | Suhu: suhu, Kaayaan Padiumadium (Pd)

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


C6H5Cl + NaOHC6H5OH + NaCl
natrium hidroksida fénol natrium klorida
(lỏng) (dung dịch) (lỏng) (rắn)
(không mah) (trắng)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

hawa: suhu Pangleyur: Paladium (Pd)

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk NaCl (natrium klorida), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu NaOH (natrium hidroksida), ngaleungit

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(