reklameu

C4H10 = C2H4 + C2H6 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

butana = étiléna + étan | Suhu: suhu, Kaayaan ngatalisan

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C4H10C2H4 + C2H6
butana étiléna étan
(Khí) (Khí) (Khí)
(Không mah) (Không mah) (Không mah)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C4H10 → C2H4 + C2H6

Kumaha kaayaan réaksi C4H10 (butana)?

hawa: suhu Pangleyur: ngatalisan

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C2H4 (étiléna) jeung C2H6 (étana)?

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios C4H10 (butana) sareng ngahasilkeun C2H4 (étilena) sareng C2H6 (étana)

Fenomena saatos C4H10 (butana)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C2H6 (étan), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu C4H10 (butane), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Dina suhu luhur sareng katalis anu pas, sajaba ti hidrogén dipisahkeun, alkana ogé tiasa direcah janten molekul anu langkung alit

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C4H10 → C2H4 + C2H6

Patarosan patali réaktan C4H10 (butana)

Naon ciri kimia sareng fisik C4H10 (butana)? Naon réaksi kimia nu mibanda C4H10 (butana) salaku réaktan?

Patarosan patali produk C2H4 (étilena)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H4 (butana)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H4 (étilena) salaku produk?

Patarosan patali produk C2H6 (étana)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H6 (butana)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H6 (étana) salaku produk?

Peunteun

C4H10 = C2H4 + C2H6 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(