reklameu

C2H6 = C2H4 + H2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

étan = étiléna + hidrogén | Suhu: 500, Kaayaan ngatalisan

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C2H6C2H4 + H2
étan étiléna hidrogén
(Khí) (Khí) (Khí)
(không mah)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C2H6 → C2H4 + H2

Kumaha kaayaan réaksi C2H6 (étana)?

hawa: 500 ° C Pangleyur: ngatalisan

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C2H4 (étiléna) jeung H2 (hidrogen)?

Dékomposisi C2H6

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios C2H6 (étana) sareng ngahasilkeun C2H4 (étilena) sareng H2 (hidrogen)

Fenomena sanggeus C2H6 (étana)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Dina pangaruh panas sareng katalis, alkana kalayan molekul leutik gaduh hidrogén dipisahkeun kana hidrokarbon henteu jenuh

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C2H6 → C2H4 + H2

Patarosan patali réaktan C2H6 (étana)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H6 (étana)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H6 (étana) salaku réaktan?

Patarosan patali produk C2H4 (étilena)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H4 (étana)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H4 (étilena) salaku produk?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (étana)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Peunteun

C2H6 = C2H4 + H2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(