reklameu

C2H5OH = H2O + C2H5OC2H5 | Rincian Persamaan Kimia

(c2h5) 2nh diethylamine = cai + Éter | Suhu: suhu, Kaayaan ngatalisan

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


2C2H5OHH2O + C2H5OC2H5
(c2h5) 2nh diethylamine cai Éter; Étil éter; Étil oksida; Ethoxyethane; Diethyl éter; Éter bius; 1,1-Oxybisethane; Pangleyur éter; Jumlah runtah RCRA U-117; Diethyl oksida; Éter bius; Aether; Éstésia éter; Pronarcol; 1-Ethoxyethane
(lỏng) (lỏng)
(không mah) (không mah)
2 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

hawa: suhu Pangleyur: ngatalisan

Kumaha réaksi tiasa kajantenan

Dékomposisi étanol

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C2H5OC2H5 (Éter; Étil éter; Étil oksida; Ethoxyethane; Diethyl éter; Éter bius; 1,1-Oxybisethane; Éter solvent; RCRA nomer runtah U-117; Diethyl oxide; Anésthetic éter; Aether; Anesthesia éter; Pronarcol; 1-Ethoxyethane) , némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine), ngaleungit

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(