C2H5OH = H2O + C2H5OC2H5 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

(c2h5) 2nh diethylamine = cai + Éter | Suhu: suhu, Kaayaan ngatalisan

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2C2H5OHH2O + C2H5OC2H5
(c2h5) 2nh diethylamine cai Éter; Étil éter; Étil oksida; Ethoxyethane; Diethyl éter; Éter bius; 1,1-Oxybisethane; Pangleyur éter; Jumlah runtah RCRA U-117; Diethyl oksida; Éter bius; Aether; Éstésia éter; Pronarcol; 1-Ethoxyethane
(lỏng) (lỏng)
(không mah) (không mah)
2 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2C2H5OH → H2O + C2H5OC2H5

Kumaha kaayaan réaksi C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamin)?

hawa: suhu Pangleyur: ngatalisan

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung C2H5OC2H5 (Éter; Étil éter; Étil oksida; Ethoxyethane; Ditil éter; Anestétik éter; 1,1-Oxybisethane; Éter pangleyur; RCRA nomer runtah U-117; Ditétil oksida; Anestétik éter ; Aeter; Anesthesia éter; Pronarcol; 1-Ethoxyethane) ?

Dékomposisi étanol

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyebatkeun C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine) sareng ngahasilkeun H2O (cai) sareng C2H5OC2H5 (Éter; Étil éter; Étil oksida; Ethoxyethane; Dietil éter; Anesthetic éter; 1,1-Oxybisethane; Solvent eter ; Jumlah runtah RCRA U-117; Diétil oksida; Éter ubar keur ngabius; Éter; Éter bius; Pronarcol; 1-Ethoxyethane)

Fenomena saatos C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamin)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C2H5OC2H5 (Éter; Étil éter; Étil oksida; Ethoxyethane; Diethyl éter; Éter bius; 1,1-Oxybisethane; Éter solvent; RCRA nomer runtah U-117; Diethyl oxide; Anésthetic éter; Aether; Anesthesia éter; Pronarcol; 1-Ethoxyethane) , némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2C2H5OH → H2O + C2H5OC2H5

Patarosan nu patali jeung réaktan C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamin)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamina) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O ((c2h5) 2nh diethylamine)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk C2H5OC2H5 (Éter; Étil éter; Étil oksida; Ethoxyethane; Diétil éter; Éter ubar keur ngabius; 1,1-Oxybisethane; Éter pangleyur; RCRA Jumlah runtah U-117; Diétil oksida; Éter Anestétik; Aether; Anesthesia éter; Pronarcol. ; 1-Etoksiétana)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H5OC2H5 ((c2h5) 2nh diethylamine)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda C2H5OC2H5 (Éter; Étil éter; Étil oksida; Éthoxyétana; Diétil éter; Éter ubar keur ngabius; 1,1-Oxybisethane; Éter pangleyur; RCRA Jumlah runtah U-117; Diétil oksida; Anestétik éter; Aeter; éter; Pronarcol; 1-Ethoxyethane) salaku produk?

Peunteun

2C2H5OH = H2O + C2H5OC2H5 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(