reklameu

C2H5OH + CH3COOH = H2O + CH3COOC2H5 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

(c2h5) 2nh diethylamine + acid ethanoic = cai + | Suhu: 140, Kaayaan pekat H2SO4

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C2H5OH + CH3COOHH2O + CH3COOC2H5
(c2h5) 2nh diethylamine asam étanoat cai
(lỏng) (lỏng) (lỏng) (lỏng)
(không mah) (không mah) (không mah)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C2H5OH + CH3COOH → H2O + CH3COOC2H5

Kumaha kaayaan réaksi C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamina) meta jeung CH3COOH (asam étanoat)?

hawa: 140 ° C Pangleyur: pekat H2SO4

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung CH3COOC2H5 () ?

Pasang étil alkohol, asam asétat kana tabung uji A, tambahkeun sababaraha asam sulfat pekat salaku katalis, kulub campuran dina tabung uji A sakedap, teras lirén ngagolak, tambahkeun sababaraha cai kana cairan kentel dina tabung uji B, sakedik ngocok sareng niténan

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamina) meta jeung CH3COOH (asam étanoat) sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung CH3COOC2H5 ()

Fenomena sanggeus C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamina) diréaksikeun jeung CH3COOH (asam étanoat)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Asam asétat meta sareng étil alkohol pikeun ngabentuk étil asétat

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C2H5OH + CH3COOH → H2O + CH3COOC2H5

Patarosan nu patali jeung réaktan C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamin)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamina) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CH3COOH (asam étanoat)

Naon ciri kimia sareng fisik CH3COOH (asam étanoat)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3COOH (asam étanoat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (asam étanoat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk CH3COOC2H5 ()

Naon ciri kimia sareng fisik CH3COOC2H5 (asam étanoat)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3COOC2H5 () salaku produk?

Peunteun

C2H5OH + CH3COOH = H2O + CH3COOC2H5 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(