C2H5Cl = C2H4 + HCl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

= étiléna + hidrogén klorida | Katalisisolusi NaOH / C2H5OH

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C2H5ClC2H4 + HCI
étiléna hidrogén klorida
(Khí) (Khí)
(không mah)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C2H5Cl → C2H4 + HCI

Kumaha kaayaan réaksi C2H5Cl ()?

Katalis: leyuran NaOH / C2H5OH

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C2H4 (étiléna) jeung HCl (hidrogen klorida)?

Dékomposisi C2H5Cl

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios C2H5Cl () sareng ngahasilkeun C2H4 (étilena) sareng HCl (hidrogén klorida)

Fenomena sanggeus C2H5Cl ()

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C2H5Cl → C2H4 + HCI

Patarosan patali réaktan C2H5Cl ()

Naon ciri kimia sareng fisik C2H5Cl ()? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H5Cl () salaku réaktan?

Patarosan patali produk C2H4 (étilena)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H4 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H4 (étilena) salaku produk?

Patarosan patali produk HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl ()? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku produk?

Peunteun

C2H5Cl = C2H4 + HCl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(