C2H4 + H2O = C2H5OH | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

étiléna + cai = (c2h5) 2nh diethylamine | Asam kaayaan

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C2H4 + H2OC2H5OH
étiléna cai (c2h5) 2nh diethylamine
(Khí) (lỏng) (lỏng)
(không mah) (không mah) (không mah)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C2H4 + H2O → C2H5OH

Kumaha kaayaan réaksi C2H4 (étiléna) diréaksikeun jeung H2O (cai)?

Pangleyur: asam

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamina)?

C2H4 ngaréaksikeun sareng H2O

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun C2H4 (étilena) meta jeung H2O (cai) sarta ngahasilkeun C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine)

Fenomena sanggeus C2H4 (étiléna) meta jeung H2O (cai)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu H2O (cai), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Réaksi ieu pikeun nyiapkeun alkohol

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C2H4 + H2O → C2H5OH

Patarosan patali réaktan C2H4 (étilena)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H4 (étilena)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H4 (étilena) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H5OH (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine) salaku produk?

Peunteun

C2H4 + H2O = C2H5OH | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(