reklameu

C2H2 + Na = H2 + Na2C2 | Rincian Persamaan Kimia

asetilén + natrium = hidrogén + Disodium dicarbide |

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


C2H2 + 2NaH2 + Na2C2
asétiléna natrium hidrogén Disodium dicarbide
(Khí) (rắn) (Khí)
(không mah) (trắng) (không mah)
1 2 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Na2C2 (Disodium dicarbide), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Na (natrium), ngaleungit

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(