reklameu

C2H2 + HCl = C2H3Cl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asetilén + hidrogén klorida = Chloroethene | Suhu: suhu, Tekanan kaayaan tekanan tinggi, Kaayaan HgCl2

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C2H2 + HCIC2H3Cl
asétiléna hidrogén klorida Chloroethene; Klorétiléna; Vinil klorida; 1-Chloroethene
(Khí) (Khí) (Khí)
(không mah) (không mah)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C2H2 + HCl → C2H3Cl

Kumaha kaayaan réaksi C2H2 (asetilena) meta jeung HCl (hidrogen klorida)?

hawa: suhu tekanan: kaayaan tekanan tinggi Pangleyur: HgCl2

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C2H3Cl (Chloroethene; Chloroethylene; Vinyl chloride; 1-Chloroethene) ?

Acetylene (C2H2) diréaksikeun sareng HCl

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun C2H2 (asetilena) meta jeung HCl (hidrogen klorida) sarta ngahasilkeun C2H3Cl (Chloroethene; Chloroethylene; Vinyl chloride; 1-Chloroethene)

Fenomena sanggeus C2H2 (asetilena) meta jeung HCl (hidrogen klorida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C2H3Cl (Chloroethene; Chloroethylene; Vinyl klorida; 1-Chloroethene), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu HCI (hidrogén klorida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C2H2 + HCl → C2H3Cl

Patarosan nu patali jeung réaktan C2H2 (asetilena)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H2 (asetilena)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H2 (asetilena) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (hidrogen klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk C2H3Cl (Chloroethene; Chloroethylene; Vinyl chloride; 1-Chloroethene)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H3Cl (hidrogen klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H3Cl (Chloroethene; Chloroethylene; Vinyl chloride; 1-Chloroethene) salaku produk?

Peunteun

C2H2 + HCl = C2H3Cl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(