reklameu

C2H2 + HCN = C2H3CN | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asetilén + = Ventox | Tekanan kaayaan tekanan tinggi, Kaayaan beurat logam

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C2H2 + HCNC2H3CN
asétiléna Ventox; Acritet; Acrylon; Carbacryl; Fumigrain; Acrylonitrile; Cyanoethylene; Vinil sianida; 2-Propenenitrile; TL-314; Jumlah runtah RCRA U-009; ENT-54; VCN; 2-1513; Propenenitrile
(Khí) (Khí) (Khí)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C2H2 + HCN → C2H3CN

Kumaha kaayaan réaksi C2H2 (asetilena) diréaksikeun jeung HCN () ?

tekanan: kaayaan tekanan tinggi Pangleyur: logam beurat

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C2H3CN (Ventox; Acritet; Acrylon; Carbacryl; Fumigrain; Acrylonitrile; Cyanoethylene; Vinyl sianida; 2-Propenenitrile; TL-314; RCRA Jumlah runtah U-009; ENT-54; VCN; 2-1513; Propenenitril)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun C2H2 (asetilena) meta jeung HCN () sarta ngahasilkeun C2H3CN (Ventox; Acritet; Acrylon; Carbacryl; Fumigrain; Acrylonitrile; Sianoetilena; Vinyl sianida; 2-Propenenitrile; TL-314; Jumlah runtah RCRA. U-009; ENT-54; VCN; 2-1513; Propenenitrile)

Fenomena saatos C2H2 (asetilena) bereaksi sareng HCN ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C2H3CN (Ventox; Acritet; Acrylon; Carbacryl; Fumigrain; Acrylonitrile; Cyanoethylene; Vinyl cyanide; 2-Propenenitrile; TL-314; RCRA limbah nomer U-009; ENT-54; VCN; 2-1513; Propenenitrile), muncul dina tungtung tina réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu HCN, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C2H2 + HCN → C2H3CN

Patarosan nu patali jeung réaktan C2H2 (asetilena)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H2 (asetilena)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H2 (asetilena) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan HCN ()

Naon ciri kimia sareng fisik HCN ()? Naon réaksi kimia nu mibanda HCN () salaku réaktan?

Patarosan patali produk C2H3CN (Ventox; Acritet; Acrylon; Carbacryl; Fumigrain; Acrylonitrile; Sianoetilena; Vinyl sianida; 2-Propenenitrile; TL-314; RCRA Jumlah runtah U-009; ENT-54; VCN; 2-1513); Propenenitrile);

Naon ciri kimia sareng fisik C2H3CN ()? Naon réaksi kimiawi nu mibanda C2H3CN (Ventox; Acritet; Acrylon; Carbacryl; Fumigrain; Acrylonitrile; Cyanoethylene; Vinyl sianide; 2-Propenenitrile; TL-314; RCRA waste number U-009; ENT-54; VCN; 2-1513 ; Propenenitrile) salaku produk?

Peunteun

C2H2 + HCN = C2H3CN | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(