reklameu

C2H2 + CH3CHO = HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asetiléna + asétaldéhida = Di (1-hidroksietil) asétiléna | Tekanan kaayaan tekanan tinggi, Kaayaan beurat logam

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C2H2 + 2CH3ChoHO (CH3) CHCCCH (CH3) OH
asétiléna acetaldehida Di(1-hydroxyethyl)acetylene; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne-2,5-diol
1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C2H2 + 2CH3CHO → HO(CH3) CHCCCH (CH3) OH

Kumaha kaayaan réaksi C2H2 (asetilena) diréaksikeun jeung CH3CHO (asetaldehida)?

tekanan: kaayaan tekanan tinggi Pangleyur: logam beurat

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (Di(1-hidroksiétil)asetilena; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne- 2,5-diol)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun C2H2 (asetilena) meta jeung CH3CHO (asetaldehida) sarta ngahasilkeun HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (Di(1-hidroksiétil)asetilena; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne -3-diol-2,5; Hex-3-yne-2,5-diol)

Fenomena sanggeus C2H2 (asetilena) bereaksi jeung CH3CHO (asetaldehida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk HO (CH3) CHCCCH (CH3) OH (Di (1-hydroxyethyl) acetylene; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne-2,5-diol), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu CH3CHO (acetaldehyde), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C2H2 + 2CH3CHO → HO(CH3) CHCCCH (CH3) OH

Patarosan nu patali jeung réaktan C2H2 (asetilena)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H2 (asetilena)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H2 (asetilena) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CH3CHO (acetaldehyde)

Naon ciri kimia sareng fisik CH3CHO (acetaldehyde)? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3CHO (acetaldehyde) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (Di(1-hidroksiétil)asetilena; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne-2,5, XNUMX-diol)

Naon ciri kimia jeung fisik HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (asetaldehida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (Di(1-hidroksiétil)asetilena; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne -2,5-diol) salaku produk?

Peunteun

C2H2 + 2CH3CHO = HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(