reklameu

C2H2 + C2H5OH + CO = C2H3COOC2H5 | Rincian Persamaan Kimia

asétiléna + (c2h5) 2nh diethylamine + karbon monoksida = Étil acrylate |

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


C2H2 + C2H5OH + COC2H3COOC2H5
asétiléna (c2h5) 2nh diethylamine karbon monoksida Étil acrylate; Étil asam akrilat; Étil asam 2-propenoat; 2-988; Jumlah runtah RCRA U-113; NCI-C-50384; Étil étil étil éter éter; Éter étil étil ésén 2-Propenoic; Étil éster étil éster; Étil asam propenoat
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C2H3COOC2H5 (Étil acrylate; Acrylic acid étil; 2-Propenoic acid etil; 2-988; RCRA limbah nomer U-113; NCI-C-50384; Propenoic acid étil éster; 2-Propenoic acid étil éter; Acrylic acid étil éter; Propenoic acid étil), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu CO (karbon monoksida), ngaleungit

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(