C2H2 + C2H5OH + CO = C2H3COOC2H5 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asétiléna + (c2h5) 2nh diethylamine + karbon monoksida = Étil acrylate |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C2H2 + C2H5OH + COC2H3COOC2H5
asétiléna (c2h5) 2nh diethylamine karbon monoksida Étil acrylate; Étil asam akrilat; Étil asam 2-propenoat; 2-988; Jumlah runtah RCRA U-113; NCI-C-50384; Étil étil étil éter éter; Éter étil étil ésén 2-Propenoic; Étil éster étil éster; Étil asam propenoat
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C2H2 + C2H5OH + CO → C2H3COOC2H5

Kumaha kaayaan réaksi C2H2 (asetilena) meta jeung C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamina) meta jeung CO (karbon monoksida) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C2H3COOC2H5 (Étil acrylate; Acrylic asam étil; 2-Propenoic asam étil; 2-988; RCRA angka runtah U-113; NCI-C-50384; Propenoic asam étil éster; 2-Propenoic asam étil éster Asam akrilat étil éster; Propénoat asam étil)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun C2H2 (asetilena) meta jeung C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine) meta jeung CO (karbon monoksida) jeung ngahasilkeun C2H3COOC2H5 (Étil acrylate; Acrylic asam étil; 2-Propenoic acid étil; 2-Propenoic acid étil; ; Jumlah runtah RCRA U-988; NCI-C-113; Propenoic acid étil éster; 50384-Propenoic acid étil éster; Acrylic acid étil éster; Propenoic acid étil)

Fenomena sanggeus C2H2 (asetilena) meta jeung C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine) meta jeung CO (karbon monoksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C2H3COOC2H5 (Étil acrylate; Acrylic acid étil; 2-Propenoic acid etil; 2-988; RCRA limbah nomer U-113; NCI-C-50384; Propenoic acid étil éster; 2-Propenoic acid étil éter; Acrylic acid étil éter; Propenoic acid étil), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu CO (karbon monoksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C2H2 + C2H5OH + CO → C2H3COOC2H5

Patarosan nu patali jeung réaktan C2H2 (asetilena)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H2 (asetilena)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H2 (asetilena) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamin)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H5OH ((c2h5) 2nh dietilamina) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CO (karbon monoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO (karbon monoksida)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda CO (karbon monoksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk C2H3COOC2H5 (Étil acrylate; Acrylic asam étil; 2-Propenoic asam étil; 2-988; RCRA nomer runtah U-113; NCI-C-50384; Propenoic asam étil éster; 2-Propenoic asam étil asam éster; étil éster; asam propenoat étil)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H3COOC2H5 (karbon monoksida)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda C2H3COOC2H5 (Étil akrilat; Étil asam akrilat; 2-Propenoat asam étil; 2-988; RCRA angka runtah U-113; NCI-C-50384; Propenoic acid étil éster; 2-Propenoic acid étil étil ; Asam akrilat étil éster; Propénoat asam étil) salaku produk?

Peunteun

C2H2 + C2H5OH + CO = C2H3COOC2H5 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(