C + SiO2 = CO + Si | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

karbon + silikon dioksida = karbon monoksida + silikon | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2C + Sumuhun22 CO + Si
karbon silikon dioksida karbon monoksida silikon
(rắn) (rắn) (Khí) (rắn)
(không mah)
2 1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2C + Sumuhun2 → 2CO + Si

Kumaha kaayaan réaksi C (karbon) meta jeung SiO2 (silikon dioksida)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun CO (karbon monoksida) jeung Si (silikon)?

C ngaréaksikeun sareng SiO2

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun C (karbon) meta jeung SiO2 (silikon dioksida) jeung ngahasilkeun CO (karbon monoksida) jeung Si (silikon)

Fenomena sanggeus C (karbon) meta jeung SiO2 (silikon dioksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Si (silikon), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu SiO2 (silikon dioksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Silikon dihasilkeun ku ngagunakeun zat-zat pangurangan anu kuat sapertos mg, al, pikeun ngirangan silikon dioksida dina suhu anu luhur

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2C + Sumuhun2 → 2CO + Si

Patarosan nu patali jeung réaktan C (karbon)

Naon ciri kimia sareng fisik C (karbon)? Naon réaksi kimia nu mibanda C (karbon) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan SiO2 (silikon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik SiO2 (silikon dioksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda SiO2 (silikon dioksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk CO (karbon monoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO (silikon dioksida)? Réaksi kimia naon waé anu ngagaduhan CO (karbon monoksida) salaku produk?

Patarosan patali produk Si (silikon)

Naon ciri kimia sareng fisik Si (silikon dioksida)? Naon réaksi kimia nu boga Si (silikon) salaku produk?

Peunteun

2C + SiO2 = 2CO + Si | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(