reklameu

C + SiO2 = CO + Si | Rincian Persamaan Kimia

karbon + silikon dioksida = karbon monoksida + silikon | Suhu: suhu

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


2C + SiO22CO + Si
karbon silikon dioksida karbon monoksida silikon
(rắn) (rắn) (Khí) (rắn)
(không mah)
2 1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

hawa: suhu

Kumaha réaksi tiasa kajantenan

C ngaréaksikeun sareng SiO2

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Si (silikon), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu SiO2 (silikon dioksida), ngaleungit

inpo nu leuwih lengkep

Silikon dihasilkeun ku ngagunakeun zat-zat pangurangan anu kuat sapertos mg, al, pikeun ngirangan silikon dioksida dina suhu anu luhur

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(