reklameu

C + Li = Li2C2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

karbon + litium = Dilithium acetylide | Suhu:> 200, Tekanan vakum

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2C + 2 LiLi2C2
karbon litium Dilithium acetylide; Dilithioacetylene; Éthyne-1,2-diylbislithium; Litium asetilida; 1,2-Dilithioacetylene; Éthynylenebislithium
(Urang) (Urang) (rắn)
(Én) (saurna)
2 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2C + 2Li → Li2C2

Kumaha kaayaan réaksi C (karbon) diréaksikeun jeung Li (lithium) ?

hawa: > 200 tekanan: vakum

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Li2C2 (Dilithium acetylide; Dilithioacetylene; Ethyne-1,2-diylbislithium; Litium acetylide; 1,2-Dilithioacetylene; Ethynylenebislithium) ?

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios C (karbon) ngaréaksikeun sareng Li (lithium) sareng ngahasilkeun Li2C2 (Dilithium acetylide; Dilithioacetylene; Ethyne-1,2-diylbislithium; Litium acetylide; 1,2-Dilithioacetylene; Ethynylenebislithium)

Fenomena sanggeus C (karbon) meta jeung Li (lithium)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Li2C2 (Dilithium acetylide; Dilithioacetylene; Ethyne-1,2-diylbislithium; Lithium acetylide; 1,2-Dilithioacetylene; Ethynylenebislithium), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Li (lithium), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2C + 2Li → Li2C2

Patarosan nu patali jeung réaktan C (karbon)

Naon ciri kimia sareng fisik C (karbon)? Naon réaksi kimia nu mibanda C (karbon) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan Li (lithium)

Naon ciri kimia sareng fisik Li (lithium)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda Li (lithium) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk Li2C2 (Dilithium acetylide; Dilithioacetylene; Ethyne-1,2-diylbislithium; Litium acetylide; 1,2-Dilithioacetylene; Ethynylenebislithium)

Naon ciri kimia sareng fisik Li2C2 (lithium)? Réaksi kimia naon waé anu ngagaduhan produk Li2C2 (Dilithium acetylide; Dilithioacetylene; Ethyne-1,2-diylbislithium; Litium acetylide; 1,2-Dilithioacetylene; Ethynylenebislithium)?

Peunteun

2C + 2Li = Li2C2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(