C + CuO = Cu + CO2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

karbon + tambaga (ii) oksida = tambaga + karbon dioksida | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

C + 2 CuO2Cu + CO2
karbon tambaga (ii) oksida tambaga karbon dioksida
(rắn) (rắn) (rắn) (Khí)
(Én) (Én) (đỏ) (không mah)
1 2 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan C + 2CuO → 2Cu + CO2

Kumaha kaayaan réaksi C (karbon) diréaksikeun jeung CuO (tambaga(ii) oksida) ?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Cu (tambaga) jeung CO2 (karbon dioksida) ?

Campur sakedik tambaga (II) bubuk oksida sareng bubuk batubara teras tempatkeun adonan kana handapeun tabung uji garing, panaskeun

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun C (karbon) meta jeung CuO (tambaga(ii) oksida) jeung ngahasilkeun Cu (tammbaga) jeung CO2 (karbon dioksida)

Fenomena sanggeus C (karbon) ngaréaksikeun jeung CuO (tambaga(ii) oksida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Karbon ngirangan CuO hideung janten tambaga beureum

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi C + 2CuO → 2Cu + CO2

Patarosan nu patali jeung réaktan C (karbon)

Naon ciri kimia sareng fisik C (karbon)? Naon réaksi kimia nu mibanda C (karbon) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CuO (tambaga(ii) oksida)

Naon ciri kimia jeung fisik CuO (tambaga(ii) oksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CuO (tambaga(ii) oksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Cu (tambaga)

Naon ciri kimia jeung fisik Cu (tambaga(ii) oksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cu (tambaga) salaku produk?

Patarosan patali produk CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (tambaga(ii) oksida)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku produk?

Peunteun

C + 2CuO = 2Cu + CO2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(