reklameu

Br2 + NaI = I2 + NaBr | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

bromin + sodium iodide = yodium + natrium bromin |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Br2 + 2NaII2 + 2 NaBr
bromin natrium iodida yodium natrium bromida
(lỏng) (rắn) (rắn) (rắn)
(Nau) (ten tím) (tắng)
1 2 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Br2 + 2NaI → I2 + 2 NaBr

Kumaha kaayaan réaksi Br2 (bromin) diréaksikeun jeung NaI (natrium iodida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun I2 (iodin) jeung NaBr (natrium bromida) ?

Br2 ngaréaksikeun sareng NaI

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Br2 (bromin) meta jeung NaI (natrium iodida) jeung ngahasilkeun I2 (iodin) jeung NaBr (natrium bromida)

Fenomena sanggeus Br2 (bromin) meta jeung NaI (natrium iodida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi Br2 + 2NaI → I2 + 2 NaBr

Patarosan nu patali jeung réaktan Br2 (bromin)

Naon ciri kimia sareng fisik Br2 (bromin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Br2 (bromin) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaI (natrium iodida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaI (natrium iodida)? Naon réaksi kimia nu boga NaI (natrium iodida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk I2 (iodin)

Naon ciri kimia sareng fisik I2 (natrium iodida)? Naon réaksi kimia nu boga I2 (iodin) salaku produk?

Patarosan patali produk NaBr (natrium bromida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaBr (natrium iodida)? Naon réaksi kimia nu boga NaBr (natrium bromida) salaku produk?

Peunteun

Br2 + 2NaI = I2 + 2NaBr | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(