Br2 + K2CO3 = KBr + CO2 + KBrO3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

bromin + potassium carbonate = potassium bromide + carbon dioxide + |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

3Br2 + 3K2CO35KBr + 3 CO2 + KBrO3
bromin kalium karbonat kalium bromida karbon dioksida
(lỏng) (đậm đặc, teu) (rắn) (Khí)
(naon) (tắng) (không mah)
3 3 5 3 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 3Br2 + 3K2CO3 → 5KBr + 3 CO2 + KBrO3

Kumaha kaayaan réaksi Br2 (bromin) diréaksikeun jeung K2CO3 (kalium karbonat)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun KBr (kalium bromida) jeung CO2 (karbon dioksida) jeung KBrO3 () ?

Br2 ngaréaksikeun sareng K2CO3

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Br2 (bromin) meta jeung K2CO3 (kalium karbonat) jeung ngahasilkeun KBr (kalium bromida) jeung CO2 (karbon dioksida) jeung KBrO3 ()

Fenomena sanggeus Br2 (bromin) meta jeung K2CO3 (kalium karbonat)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 3Br2 + 3K2CO3 → 5KBr + 3 CO2 + KBrO3

Patarosan nu patali jeung réaktan Br2 (bromin)

Naon ciri kimia sareng fisik Br2 (bromin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Br2 (bromin) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan K2CO3 (kalium karbonat)

Naon ciri kimia sareng fisik K2CO3 (kalium karbonat)? Naon réaksi kimia nu mibanda K2CO3 (kalium karbonat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk KBr (kalium bromida)

Naon ciri kimia sareng fisik KBr (kalium karbonat)? Naon réaksi kimia nu boga KBr (kalium bromida) salaku produk?

Patarosan patali produk CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (kalium karbonat)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku produk?

Patarosan patali produk KBrO3 ()

Naon ciri kimia sareng fisik KBrO3 (kalium karbonat)? Naon réaksi kimia nu boga KBrO3 () salaku produk?

Peunteun

3Br2 + 3K2CO3 = 5KBr + 3CO2 + KBrO3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(