Br2 + C2H6 = C2H5Br + HBr | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

bromin + étan = Bromoethane + asam hidrbromik | Lampu Kaayaan sanés

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Br2 + C2H6C2H5Br + HBr
bromin étan Bromoethane; Éter bromic; 1-Bromoethane; Étil bromida; NCI-C-55481; Halon-2001 asam hidrbromat
(lỏng) (Khí) (dd) (dd)
(naon)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Br2 + C2H6 → C2H5Br + HBr

Kumaha kaayaan réaksi Br2 (bromin) diréaksikeun jeung C2H6 (étana)?

Kaayaan sanésna: cahaya

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun C2H5Br (Bromoetana; Bromic éter; 1-Bromoetana; Étil bromida; NCI-C-55481; Halon-2001) jeung HBr (hydrobromic acid) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Br2 (bromin) meta jeung C2H6 (étana) sarta ngahasilkeun C2H5Br (Bromoetana; Bromic éter; 1-Bromoetana; Étil bromida; NCI-C-55481; Halon-2001) jeung HBr (asam hidrobromat). )

Fenomena sanggeus Br2 (bromin) meta jeung C2H6 (étana)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk HBr (Asam hidrbromik), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu C2H6 (étan), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi Br2 + C2H6 → C2H5Br + HBr

Patarosan nu patali jeung réaktan Br2 (bromin)

Naon ciri kimia sareng fisik Br2 (bromin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Br2 (bromin) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan C2H6 (étana)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H6 (étana)? Naon réaksi kimia nu mibanda C2H6 (étana) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk C2H5Br (Bromoetana; Bromic éter; 1-Bromoetana; Étil bromida; NCI-C-55481; Halon-2001)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H5Br (étana)? Réaksi kimia naon waé anu gaduh produk C2H5Br (Bromoetana; Éter Bromic; 1-Bromoetana; Étil bromida; NCI-C-55481; Halon-2001)?

Patarosan nu patali jeung produk HBr (asam hidrobromat)

Naon ciri kimia sareng fisik HBr (étana)? Naon réaksi kimia anu gaduh HBr (asam hidrobromat) salaku produk?

Peunteun

Br2 + C2H6 = C2H5Br + HBr | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(