Br2 + AgI = AgBr + I2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

bromine + pérak iodida = pérak bromida + yodium |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Br2 + 2 AgI2AgBr + I2
bromin iodida pérak bromida pérak yodium
(lỏng) (Lỏng) (kanyaah) (rắn)
(Nâu ỏ) (naha henteu) (ten tím)
1 2 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Br2 + 2AgI → 2AgBr + I2

Kumaha kaayaan réaksi Br2 (bromin) meta jeung AgI (perak iodida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun AgBr (pérak bromida) jeung I2 (iodin)?

Br ngaréaksikeun sareng AgI

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Br2 (bromin) meta jeung AgI (perak iodida) jeung ngahasilkeun AgBr (perak bromida) jeung I2 (iodin).

Fenomena sanggeus Br2 (bromin) meta jeung AgI (perak iodida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi Br2 + 2AgI → 2AgBr + I2

Patarosan nu patali jeung réaktan Br2 (bromin)

Naon ciri kimia sareng fisik Br2 (bromin)? Naon réaksi kimia nu mibanda Br2 (bromin) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan AgI (iodida pérak)

Naon ciri kimia sareng fisik AgI (iodida pérak)? Naon réaksi kimia nu mibanda AgI (perak iodida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk AgBr (pérak bromida)

Naon ciri kimia sareng fisik AgBr (perak iodida)? Naon réaksi kimia nu mibanda AgBr (pérak bromida) salaku produk?

Patarosan patali produk I2 (iodin)

Naon ciri kimia sareng fisik I2 (iodida pérak)? Naon réaksi kimia nu boga I2 (iodin) salaku produk?

Peunteun

Br2 + 2AgI = 2AgBr + I2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(