BaO + P2O5 = Ba3(PO4)2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

barium oksida + fosfor pentoxide = |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Beam + P2O5Ba3(PO4)2
barium oksida fosfor pentoxide
(lỏng)
(không mah)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan BaO + P2O5 → Ba3(PO4)2

Kumaha kaayaan réaksi BaO (barium oksida) diréaksikeun jeung P2O5 (fosfor pentoksida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Ba3(PO4)2 () ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun BaO (barium oksida) meta jeung P2O5 (fosfor pentoksida) sarta ngahasilkeun Ba3(PO4)2 ()

Fenomena sanggeus BaO (barium oksida) meta jeung P2O5 (fosfor pentaoksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Ba3 (PO4) 2, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu P2O5 (fosfor pentoxide), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi BaO + P2O5 → Ba3(PO4)2

Patarosan patali réaktan BaO (barium oksida)

Naon ciri kimia sareng fisik BaO (barium oksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda BaO (barium oksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan P2O5 (fosfor pentaoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik P2O5 (fosfor pentoksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda P2O5 (fosfor pentaoksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Ba3(PO4)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba3(PO4)2 (fosfor pentoksida)? Naon réaksi kimia nu boga Ba3(PO4)2 () salaku produk?

Peunteun

BaO + P2O5 = Ba3(PO4)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(