reklameu

BaCl2 = Cl2 + Ba | Rincian Persamaan Kimia

barium klorida = klorin + barium | Lebur éléktrolit Kaayaan sanés

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


BaCl2Cl2 + Ba
barium klorida klorin barium
(rắn) (Khí) (rắn)
(naha lục) (trắng bạc)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

Kaayaan sanésna: lebur éléktrolit

Kumaha réaksi tiasa kajantenan

Dékomposisi BaCl2 dina suhu luhur

Fenomena

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(