reklameu

Ba(OH)2 + CuCl2 = BaCl2 + Cu(OH)2 | Balanced | Chemical Reaction Details

barium hidroksida + tambaga (ii) klorida = barium klorida + tambaga (ii) hidroksida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Ba (OH)2 + Ciringan2BaCl2 + Cu (OH)2
barium hidroksida tambaga (ii) klorida barium klorida tambaga (ii) hidroksida
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Ba(OH)2 + Ciringan2 → BaCl2 + Cu (OH)2

Kumaha kaayaan réaksi Ba(OH)2 (barium hidroksida) diréaksikeun jeung CuCl2 (tambaga(ii) klorida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun BaCl2 (barium klorida) jeung Cu(OH)2 (tambaga(ii) hidroksida) ?

In a full sentence, you can also say Ba(OH)2 (barium hydroxide) reacts with CuCl2 (copper(ii) chloride) and produce BaCl2 (barium chloride) and Cu(OH)2 (copper(ii) hydroxide)

Fenomena sanggeus Ba(OH)2 (barium hidroksida) diréaksikeun jeung CuCl2 (tambaga(ii) klorida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia Ba(OH)2 + Ciringan2 → BaCl2 + Cu (OH)2

Patarosan patali réaktan Ba(OH)2 (barium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(OH)2 (barium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(OH)2 (barium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CuCl2 (tambaga(ii) klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik CuCl2 (tambaga(ii) klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda CuCl2 (tambaga(ii) klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk BaCl2 (barium klorida)

Naon ciri kimia jeung fisik BaCl2 (tambaga(ii) klorida)? Naon réaksi kimia nu boga BaCl2 (barium klorida) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk Cu(OH)2 (tambaga(ii) hidroksida)

Naon ciri kimia jeung fisik Cu(OH)2 (tambaga(ii) klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cu(OH)2 (tambaga(ii) hidroksida) salaku produk?

Peunteun

Ba(OH)2 + CuCl2 = BaCl2 + Cu(OH)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(