reklameu

Al2(SO4)3 + H2O + Ba = H2 + BaSO4 + Ba(AlO2)2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

aluminium sulfat + cai + barium = hidrogén + barium sulfat + |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Al2(KITU4)3 + 4H2O + 5Ba4H2 + 3BaSO4 + 2Ba (AlO2)2
aluminium sulfat cai barium hidrogén barium sulfat
(rắn) (lỏng) (rắn) (Khí) (kt) (rắn)
(không mah) (không mah) (tắng)
1 4 5 4 3 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Al2(KITU4)3 + 4H2O + 5Ba → 4H2 + 3BaSO4 + 2Ba (AlO2)2

Kumaha kaayaan réaksi Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba (barium) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung BaSO4 (barium sulfat) jeung Ba(AlO2)2 () ?

Séstum barium ngaréaksikeun sareng larutan sulphat aluminium

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba (barium) jeung ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung BaSO4 (barium sulfat) jeung Ba(AlO2)2 ()

Fenomena sanggeus Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) meta jeung H2O (cai) meta jeung Ba (barium)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi Al2(KITU4)3 + 4H2O + 5Ba → 4H2 + 3BaSO4 + 2Ba (AlO2)2

Patarosan patali réaktan Al2(SO4)3 (aluminium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik Al2(SO4)3 (aluminium sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan Ba ​​(barium)

Naon ciri kimia sareng fisik Ba (barium)? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba (barium) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (barium)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Patarosan patali produk BaSO4 (barium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik BaSO4 (barium)? Naon réaksi kimia nu boga BaSO4 (barium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 (barium)? Naon réaksi kimia nu boga Ba(AlO2)2 () salaku produk?

Peunteun

Al2(SO4)3 + 4H2O + 5Ba = 4H2 + 3BaSO4 + 2Ba(AlO2)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(