reklameu

Al + SiO2 = Al2O3 + Si | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

aluminium + silikon dioksida = aluminium oksida + silikon | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

4 Al + 3SiO22 Al2O3 + 3Si
aluminium silikon dioksida aluminium oksida silikon
(rắn) (rắn) (rắn) (rắn)
(saurna) (tắng) (teu acan)
4 3 2 3 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 4Al + 3SiO2 → 2 Al2O3 + 3Si

Kumaha kaayaan réaksi Al (aluminium) meta jeung SiO2 (silikon dioksida)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Al2O3 (aluminium oksida) jeung Si (silikon) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Al (aluminium) meta jeung SiO2 (silikon dioksida) jeung ngahasilkeun Al2O3 (aluminium oksida) jeung Si (silikon)

Fenomena sanggeus Al (aluminium) meta jeung SiO2 (silikon dioksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Si (silikon), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu SiO2 (silikon dioksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Silikon dihasilkeun ku ngagunakeun zat-zat pangurangan anu kuat sapertos mg, al, pikeun ngirangan silikon dioksida dina suhu anu luhur

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 4Al + 3SiO2 → 2 Al2O3 + 3Si

Patarosan patali réaktan Al (aluminium)

Naon ciri kimia sareng fisik Al (aluminium)? Naon réaksi kimia nu mibanda Al (aluminium) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan SiO2 (silikon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik SiO2 (silikon dioksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda SiO2 (silikon dioksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Al2O3 (aluminium oksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Al2O3 (silikon dioksida)? Naon réaksi kimia nu boga Al2O3 (aluminium oksida) salaku produk?

Patarosan patali produk Si (silikon)

Naon ciri kimia sareng fisik Si (silikon dioksida)? Naon réaksi kimia nu boga Si (silikon) salaku produk?

Peunteun

4Al + 3SiO2 = 2Al2O3 + 3Si | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(