reklameu

Al + H2SO4 = Al2(SO4)3 + H2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

aluminium + asam sulfat = aluminium sulfat + hidrogén |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 Al + 3H2SO4Al2(KITU4)3 + 3H2
aluminium asam walirang aluminium sulfat hidrogén
(rắn) (lỏng) (lỏng) (Khí)
(bacaan) (không mah) (không mah) (không mah)
2 3 1 3 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2Al + 3H2SO4 → Al2(KITU4)3 + 3H2

Kumaha kaayaan réaksi Al (aluminium) diréaksikeun jeung H2SO4 (asam sulfat)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) jeung H2 (hidrogen) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Al (aluminium) meta jeung H2SO4 (asam sulfat) jeung ngahasilkeun Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) jeung H2 (hidrogen).

Fenomena sanggeus Al (aluminium) meta jeung H2SO4 (asam sulfat)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk H2 (hidrogén), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu H2SO4 (asam sulfat), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2Al + 3H2SO4 → Al2(KITU4)3 + 3H2

Patarosan patali réaktan Al (aluminium)

Naon ciri kimia sareng fisik Al (aluminium)? Naon réaksi kimia nu mibanda Al (aluminium) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan H2SO4 (asam sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H2SO4 (asam sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2SO4 (asam sulfat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Al2(SO4)3 (aluminium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik Al2(SO4)3 (asam sulfat)? Naon réaksi kimia nu boga Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (asam sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Peunteun

2Al + 3H2SO4 = Al2(SO4)3 + 3H2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(